top of page

OVER MIJ

Over mij

Ik ben Didar, NOBCO geaccrediteerde coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. 

Klanten die ik eerder heb gecoacht geven aan dat ik snel vertrouwen wek en goed kan luisteren, de juiste vragen stel, fijn reflecteer, doorgrond en begeleid. Daarnaast typeren ze mij als prettig, duidelijk, betrokken, rustig, vriendelijk, niet oordelend, meelevend, warm en gepassioneerd.

 

Ik heb voor dit mooie vak gekozen, omdat veel mensen zich er niet bewust van zijn dat ze zo veel meer in zich hebben dan ze denken. En ik kan eraan bijdragen om dit in te zien en ermee aan de slag te gaan. Als je niet op je plek zit op je werk, kies ervoor om een leukere baan na te streven. Zit je niet lekker in je vel, onderzoek waar dit vandaan komt. Wordt het je teveel? Blijf er niet mee rondlopen. Daarvoor is het leven te kort. Leef je droom (in plaats van erover te dromen). Geloof erin dat ook jij dit kunt realiseren. Zowel op werk als privé. Op een onderbouwde, efficiënte en praktische manier. 

 

Voordat ik coach werd heb ik brede ervaring opgedaan als Marketeer in het bedrijfsleven. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om mij te richten op waar ik écht energie van krijg: niet het naar een hoger niveau tillen van een product of dienst, maar van mensen. Hen ondersteunen met het realiseren van persoonlijke doelen. Het zal je niet verbazen dat ik zelf ook eerst door dit proces ben gegaan, voordat ik uit mijn 'comfort zone' stapte. Het mooiste gevolg was dat ik in 2022 met mijn man en 2 kleine kinderen op Bali heb gewoond. Een droom die ik ook heb weten te realiseren. 

 

Kan ik jou helpen met het realiseren van jouw persoonlijke doelen?

Over mij: Over mij
bottom of page