top of page

WERKWIJZE

Werkwijze

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek. We ontdekken of we een klik hebben en brengen jouw behoefte in kaart. Wat wil jij met coaching bereiken? Ik geef vervolgens meer informatie over het verloop, het aantal sessies en de duur van het traject. De sessies kunnen online of face-to-face plaatsvinden.

Als je op basis van bovenstaande besluit om verder te gaan kunnen we aan de slag. 

Afhankelijk van jouw doelstelling en behoefte maak ik gebruik van een combinatie van verschillende methodes, zoals transactionele analyse, voice dialogue, acceptance and commitment therapie (ACT), NLP en mindfulness. Tijdens de sessies wisselen verdiepende gesprekken en prikkelende oefeningen elkaar af. Ook krijg je opdrachten mee als voorbereiding op een volgende sessie. Deze gaan we ook bespreken. 

Op een effectieve en praktische manier werken we naar jouw doel. We spreken vooraf af in hoeveel sessies je doel behaalt kan worden en doen tussentijds evaluaties om te peilen of we op het juiste pad zijn. 

 

Ik draag graag bij aan het behalen van jouw persoonlijke doelstelling. Wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

Werkwijze: Over mij
bottom of page